Succesvol innoveren!

We gaven het al aan in onze laatste nieuwsbrief; een innovatietraject is inspirerend en brengt veel uitdagingen én valkuilen met zich mee. Het gebrek aan kennis en ervaring op specifieke vlakken zoals haalbaarheidsonderzoek, marketing of subsidies kunnen een belemmerende rol spelen voor de ondernemer.

 

 

Op 30 augustus zoomen we door middel van aansprekende praktijkvoorbeelden in op verschillende fasen in het innovatietraject. We kijken waar de uitdagingen liggen en wat de succesfactoren zijn. Uitgangspunt van deze bijeenkomst is een interactief programma waarin ondernemers en andere belanghebbenden met elkaar in contact komen om van elkaar te leren.

Zo delen drie ondernemers uit de regio hun ervaringen met innovatie door met u in gesprek te gaan. Dany Jacobs, lector Kunst, Cultuur en Economie aan de HAN en ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, zal spreken over de succesfactoren in het innovatieproces.

 

Daarnaast bieden we een afwisselend programma waarbij ondernemers zelf aan de slag gaan; u wisselt kennis en ervaring uit, u legt nieuwe verbindingen en brainstormt over actuele innovatievraagstukken. Daarna is er nog voldoende gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje! K

 

Ga naar onze website, schrijf u in en omschrijf in één zin waar u tegenaan loopt tijdens uw innovatietraject. Uw vraag kan de innovatie van uw product of dienst, maar ook van bijvoorbeeld uw werkwijze, HRM of communicatie betreffen!

 

 

Datum: 30 augustus 2012
Tijd: 15:00 – 18:00 uur

Locatie: Museum voor Moderne Kunst Arnhem (MMKA), Utrechtseweg 87, 6812 AA Arnhem

Locatie: Museum voor Moderne Kunst Arnhem
Datum: 30-08-12

Inschrijven

Inschrijven
(bij aanmelden van meerdere personen
deze graag apart inschrijven)

Terug naar het overzicht